David de Bruijn fysiotherapie
Niemand wil graag wachten met klachten

 

Onze praktijk

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam in deze kleinschalige praktijk, gevestigd in de Rozenobel in de Haarwijk in Gorinchem. Na ruim anderhalf jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om een tweede filiaal te openen. Dit filiaal is gehuisvest bij Fitnessclub Arkel en de Budofabriek in Arkel.

De praktijk is 24/7 telefonisch bereikbaar. De praktijk is buiten kantoortijd tevens geopend op dinsdagavond, woensdagavond en vrijdagavond. Wilt u toch liever een afspraak op een ander moment? Ook dat is in overleg mogelijk.

David de Bruijn fysiotherapie garandeert dat de eerste behandeling binnen 2 werkdagen na het eerste contact zal plaatsvinden.

Door de unieke samenwerking met de Budofabriek en Fitnessclub Arkel, hebben we de beschikking over ruim 50 fitnesstoestellen en ruim 80 vierkanten meter oefenruimte. Dit geeft ons de mogelijkheid om een zeer uitgebreide behandeling uit te voeren. Wat zal er voor zorgen dat u snel uw activiteiten kunt hervatten op uw gewenst niveau.

Websites van onze samenwerkingspartners: www.fitnessclubarkel.nl en www.budofabriek.nl

Onze missie: 

David de Bruijn fysiotherapie wil zijn klanten hoogwaardige zorg bieden. Hierbij zijn samenwerking, professionaliteit, vertrouwen, luisteren en een prettige sfeer de sleutelwoorden. 

Onze visie: 

·        Professioneel in het leveren van optimale zorg

·        Intensieve samenwerking met zorgpartners (huis- en kinderartsen/medisch specialisten), hiermee streven wij naar een snelle oplossing voor uw klacht(en)  

·        Streven naar kwaliteit en handelen naar de laatste wetenschappelijke inzichten 

·        Een praktijk met ambities       

·        Een praktijk die zichzelf blijft ontwikkelen

·        Samenwerkingsverbanden met ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten, pedicuren, trainers en begeleiders in zorg en sport.